Casemet Pärnu on erikoistunut kokonaisratkaisujen ja mekaniikkaosien valmistukseen alihankintana elektroniikka- ja koneenrakennusteollisuuden yrityksille.

Tyypillisimpiä valmistettavia tuotteita ovat laiterungot ja näiden yksittäiset mekaaniset osat, piirilevyillä käytettävät häiriösuojaukset ja laitteiden etupaneelit erikoisohuista materiaaleista.

Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyötä ja apua, alkaen yksittäisten koekappaleiden kehittämisestä sarjatuotantoon tarvittaviin määriin saakka. Vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin panostamme jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen ja laitteiden nykyaikaistamiseen.

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti tarjoamme heille joko erinäisiä yksityiskohtia, koosteratkaisuja tai täysin koottuja ja testattuja laitteita. Laajaa yhteistyöverkostoamme hyväksi käyttäen pystymme tarjoamaan erilaisia pintakäsittelyjä, painoteknisiä ratkaisuja, laserkaiverrusta, elektroniikkakoosteita ja muuta toimenkuvaamme liittyvää. Käyttämämme materiaalit ja teknologiat ovat Rohs-vaatimusten mukaisia.

Nykyaikaisen tuotantoprosessin ketjun osana ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja siksi tilausten hallinta, toimintavarmuus ja tuotteiden laatu ovat ensisijaisia toiminnassamme.

Valmistamme tuotteita sekä asiakkaan piirustusten mukaisesti että omaa suunnitteluamme apuna käyttäen.

Nykyaikaiset EMC-häiriösuojauksen vaatimukset edellyttävät myös mekaniikan osalta korotettuja vaatimuksia. Piirilevylle asennettava mekaniikka on rajoitetuista mitoista johtuen usein mutkikas ja äärimmäistä tarkkuutta vaativa. Toiseksi, usein asiakkaamme hankkivat samassa laitteessa käytettävät osat eri paikoista ja osien yhteensopivuuden takaamiseksi niitten tulee olla valmistettu tarkasti piirustusten mukaisesti.

Vaativat tehtävät, tarkkuus ja laatu ovat vahvuusalueitamme ja pystymme tarjoamaan ne myös kilpailukykyisesti.

Käytössämme on nykyaikainen ja monipuolinen kalusto sekä koulutettu ja työhön omistautunut henkilökunta.

Koska valmistamme paljon suuren vaikeusasteen omaavia ja tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja vaativia tuotteita, niin omistamme paljon erikoistyökaluja ja matriiseja.

Käsiteltävän materiaalin paksuus on 0,05 mm … 3 mm. Materiaaleista käsittelemme sinkittyä terästä, alumiinia, messinkiä ja erilaisia kuparin ja ruostumattoman teräksen lajeja. Asiakkaittemme vaatimuksesta käytämme ainoastaan Rohs:in vaatimuksiin soveltuvia materiaaleja.

YHTEYSTIEDOT

Raba 19a
80041 Pärnu

Asiakaspalvelu +372 44 20049

info@casemet.ee