Casemet Pärnu är specialiserat på helhetslösningar och tillverkning av mekaniska detaljer som legotillverkning åt företag inom elektronik- och maskinbyggnadsbranschen.

Typiska produkter är apparatchassin och enskilda delar till dessa, störningsskydd för kretskort samt frontpaneler av tunna material.

Vi erbjuder våra kunder samarbete och hjälp, från utveckling av enstaka prov ända till serieproduktionsvolymer. För att svara på våra kunders behov satsar vi ständigt på utbildning av vår personal och modernisering av maskinparken.

Allt efter kundernas önskemål erbjuder vi dem antingen enstaka detaljer, sammansättningar eller helt monterade och testade apparater. Med hjälp av vårt omfattande samarbetsnätverk kan vi erbjuda olika slags ytbehandlingar, trycktekniska lösningar, lasergravering, elektronikmontage och annat som hör till vår verksamhet. De material och den teknik vi använder är överensstämmer med Rohs-kraven.

Som en del av en modern produktionsprocess förstår vi våra kunders behov och därför är hantering av beställningar, leveranssäkerhet och produkternas kvalitet viktigast för oss.

Vi tillverkar produkter såväl efter kundens ritningar som med hjälp av vår egen konstruktion.

Dagens krav på EMC-störskydd innebär också högre krav på mekaniska komponenter. Mekaniska delar som monteras på kretskort är ofta komplicerade och kräver extrem precision beroende på de begränsade måtten. För det andra skaffar våra kunder delar till samma apparat från olika håll och för att garantera att delarna passar ihop måste de vara tillverkade exakt efter ritningarna.

Krävande uppgifter, noggrannhet och kvalitet är våra styrkor och vi kan också erbjuda detta konkurrenskraftigt.

Vi har tillgång till en modern och mångsidig maskinpark samt välutbildad och engagerad personal.

Eftersom vi tillverkar mycket komplicerade produkter som avviker från de normala lösningarna så har vi mycket specialverktyg och matriser.

Tjockleken på det material som används är mellan 0,05 mm och 3 mm. De material vi använder är galvaniserat stål, aluminium, mässing och olika slags kopparlegeringar och rostfria stål. Enligt våra kunders krav använder vi endast material som uppfyller RoHS-kraven.

Kontaktuppgifter

Raba 19a
80041 Pärnu