Cases By Casemet


Enervent Zehnder

Aluksi lähdettiin liikkeelle ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistuksesta. Pian mukaan tulivat mekaaninen kokoonpano ja viimeisimpänä sähkömekaaninen kokoonpano. Nyt Casemetin tehtaalla valmistuu useampia Enervent Zehnderin lopputuotteita ­— niin asumiseen kuin julkisiin tiloihin suunniteltuja ilmanvaihtokoneita.

Enervent Zehnder Oy on suomalainen yritys, jonka intohimona on sisäilmasto. Yritys on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja vuodesta 1983 lähtien. Enervent Zehnderin missiona on auttaa ihmisiä asumaan ja työskentelemään terveellisessä ja miellyttävässä sisäilmastossa tarjoamalla huippuluokan helppokäyttöisiä ilmanvaihtolaitteita, joiden avulla voi säästää energiakustannuksia ja rahaa.

Enervent Zehnderin tuotantopäällikkö Tommi Falck sekä Casemetin toimitusjohtaja Jukka Kokkonen tarkastelivat Casemetin tuotannosta juuri lähteviä Enervent-ilmanvaihtokoneita. Osa tuotteista lähtee Mikkelin tehtaalta suoraan loppuasiakkaille. Kuva: Casemet Oy

Casemetin ja Enervent Zehnderin yhteistyö on tiivistynyt vuosi vuodelta, mitä ovat siivittäneet avoin ja rehellinen keskustelu sekä yhteinen halu kehittää niin tuotteita kuin valmistusta. Enervent Zehnderin tuotantopäällikkö Tommi Falck arvostaa erityisesti Casemetin joustavaa palvelua sekä sitä, että valmistus tapahtuu Suomessa.

Meille tärkeiksi asioiksi yhteistyössä ovat nousseet Casemetin tarjoama laatu, reagointinopeus sekä vastuullisuus.

-Tommi Falck, Tuotantopäällikkö, Enervent Zehnder Oy.

Yksi Casemetin Mikkelin tehtaalla valmistettavista Enervent-tuotteista on asumiskäyttöön suunniteltu Enervent Salla ilmanvaihtokone. Energiatehokas Salla on kooltaan monia muita laitteita matalampi, joten se soveltuu hyvin asennettavaksi tiloihin, mihin muut laitteet eivät mahdu. Enervent-ilmanvaihtokoneiden valmistus vaatii sähkömekaanisen kokoonpanon erityisosaamista, johon lukeutuvat mm. automatiikan ja sähkövastuksen asentaminen laiterunkoon. Ilmanvaihtokoneilla on omat niille säädetyt laadulliset vaatimukset sekä hyväksynnät, joihin tuotteiden pitää yltää. Jokainen Casemetin tehtaalla valmistunut ilmanvaihtokone testataan ennen sen toimittamista asiakkaalle. Tuotteen laadukkuutta arvioidaan läpi valmistusprosessin, metallirungon valmistuksesta aina sähköiseen testaamiseen.

Kokoonpanovaiheessa olevia Enervent-ilmanvaihtokoneita Casemetin tehtaalla. Kuva: Casemet Oy

Yhteistyö on luonut Casemetille myös mahdollisuuden kehittää omia toimintojaan sekä osaamista talon sisällä. Ilmanvaihtokoneiden tuotantovaiheita on jalostettu pidemmälle ja näin myös kehitetty omaa osaamista.

Olemme päässeet tekemisen tasolla näyttämään osaamisemme ja näin kehittämään yhteistyötä. Kaiken keskiössä ovat myös aina olleet rehellinen ja avoin keskustelu asiakkaan kanssa.

- Jukka Kokkonen, Toimitusjohtaja, Casemet Oy

Käyttökohteeseen asennettu Enervent Salla -ilmanvaihtokone. Kuva: Enervent Zehnder Oy

Tutustu lisää Enervent-tuotteisiin ja yritykseen: https://www.enervent.fi/

  • #CasesByCasemet 18.05.2022

Kaikki #CasesByCasemet

Enervent Zehnder

Casemetin ja Enervent Zehnderin yhteistyö on tiivistynyt vuosi vuodelta, mitä ovat siivittäneet avoin ja rehellinen keskustelu sekä yhteinen halu kehittää niin tuotteita kuin valmistusta Lue lisää

Škoda Transtech

Casemetin kotelointiratkaisut ovat suunniteltu vaativiin ja äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. Samaa vaaditaan myös Škoda Transtechin raideliikenteen ratkaisuilta. Lue lisää