Teräksiset vakiokotelot

Vakiokoteloratkaisut


Casemetin tuotevalikoimassa on laaja sarja eri kokoisia teräksestä valmistettuja vakiokoteloita. Vakiokotelomme ovat suunniteltu teollisuuden vaativiin käyttökohteisiin ja ympäristöihin. IP-luokat 1-ovisilla IP66, 2-ovisilla IP55.

Cubo E-vakiosarja on saatavissa sileillä sivuilla ja laippa-aukollisena materiaaleilla polyesterimaalattu teräs, AISI304 ja AISI316L.

Cubo EO-vakiosarja on saatavissa polyesterimaalatulla teräksellä. Jokaisessa Cubo EO-sarjan kotelossa on jokaisella sivulla yksi tai useampi läpilyötävä laippa-aihio koosta riippuen.

Cubo F-vakiosarja riviliitinkoteloista on  saatavissa materiaaleilla polyesterimaalattu teräs, AISI304 ja AISI316L. Tästä sarjasta löytyy myös maalatut laippa-aukolliset versiot, kuten myös maalatut ikkunalliset versiot. Polyesterimaalatuissa koteloissa maalinsävy on RAL7035 pintastruktuurilla efekti. Jokaisessa vakiokotelosarjassa käytössä PUR-tiiviste ovessa.  

Kattava lisätarvikevalikoima täydentää kaikkia vakiosarjojamme.

Cubo E- ja F-sarjat täyttävät vaatimukset seuraavien standardien mukaisesti: EN 62208:2011, DNV-GL, UL 508A - Industrial Control Panels.

Cubo EO-sarja täyttää seuraavan standardin mukaiset vaatimukset: EN 62208:2011