• Teräksen varma valinta

 • Ohutlevytuotteiden valmistusta Suomessa
  ja Virossa

 • Laaja
  valikoima koteloita

 • Asiakas-
  kohtaisia
  ratkaisuja

 • Räätälöidyt
  kotelot ja ratkaisut

 • Cubo V
  kestää kovia

 • Sopimus-
  valmistusta
  ammattitaidolla

TERÄSTUOTTEITA TINKIMÄTTÖMÄLLÄ AMMATTITAIDOLLA


Casemetin ydinosaamista ovat teräskoteloratkaisut sekä sähkömekaanisten ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus. Meiltä saat joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä tuotteet, jotka ovat loppuun asti hiottuja. Vahvuutenamme on erilaisten teräksisten suojakoteloiden, laitekoteloiden sekä seinäkaappien valmistus asiakkaan toiveiden mukaan.

UUTUUS: Metallikotelosarja Cubo U moneen eri käyttökohteeseen

Casemet Oy on tuonut markkinoille uuden Cubo U-vakiokotelosarjan.

Kotelot ovat pölytiiviitä ja kestävät hetkellisen upotuksen. Kotelointiluokka IP66 / 67.

Cubo U-sarjan vakiokotelot ovat saatavissa polyesterimaalattuna ja ruostumattomalla teräspinnalla  ja niissä on korkealaatuinen pursotettava silikonitiiviste. Kaikissa koteloissa on vakiona sileät sivut ja ne toimitetaan hitsatuilla kiinnityskorvilla.

Pohja- ja kansiosassa on valmiina hitsauspultit maadoitusta varten. Asennuslevy muttereineen sisältyy koteloon. Kannen kiinnitys kansiruuveilla tai salpa + saranayhdistelmällä.   

Cubo U-vakiokotelosarjassa saatavana myös asiakaskohtaiset eli kustomoidut mallit.

Metallikotelo Cubo U sopii moneen käyttötarkoitukseen, se on pölytiivis ja kestää hetkellisen upotuksen.

TOIMIPAIKAT

KOTELORATKAISUT

Laajaan teräskoteloiden tuotevalikoimaamme kuuluu vakiokotelot sekä näistä asiakkaan toiveiden mukaan kustomoidut ja räätälöidyt koteloratkaisut. Lisäksi tuotteisiimme sisältyy monipuolisia lisätarvikkeita kuten asennuslevyt, sadekatot, DIN-kiskot ja peitelevyt. Ratkaisumme on kehitetty vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa edellytetään tehokasta suojausta ja äärimmäistä kestävyyttä.

SOPIMUSVALMISTUS

Toteutamme erilaisten metallialan tuotteiden sekä sähkölaitteiden valmistus- ja kokoonpanotöitä yli 40-vuoden kokemuksella. Käyttämämme valmistusmenetelmät soveltuvat erityisesti ohutlevyistä valmistettaviin metallituotteisiin. Näitä ovat mm. erilaiset metalliset suojarakenteet sekä sähkömekaniikkaa sisältävät tuotekokonaisuudet. Asiantunteva myyntimme ja suunnittelutiimimme takaavat asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun aina ideoinnista loppuratkaisuun asti.

Ajankohtaista

casemet sosiaalisessa mediassa