• Strong as steel

  Teräksen varma valinta.

  Tuotteet ja palvelut
 • Asiakaskohtaiset kotelointiratkaisut

  Vakiokotelot, kustomoidut sekä räätälöidyt kotelot.

  Kotelointiratkaisut
 • Valmistusta Suomessa ja Virossa

  Casemet Mikkeli & Casemet Pärnu.

  Casemet tehtaat
 • Ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus

  Vaativiin käyttöolosuhteisiin ja ympäristöihin.

 • Sähkömekaaninen sopimusvalmistus

  Kestävyyttä ja keveyttä.

 • Tuotekokonaisuudet asiakasta kuunnellen

  Meillä on isot korvat.

TERÄSKOTELOINNIN JA OHUTLEVYVALMISTUKSEN VAHVA AMMATTILAINEN


Casemetin ydinosaamista ovat teräskotelointiratkaisut sekä sähkömekaaninen ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus. Vahvuutenamme on asiakaskohtaisten kotelointiratkaisujen suunnittelu ja valmistus vaativiin teollisuuden käyttöolosuhteisiin ja -ympäristöihin. Toimintaamme ohjaavat jatkuvan parantamisen kulttuuri sekä yrityksen arvot: kumppanuus, erinomaisuus ja kasvu. Haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme.

Meiltä saat joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä tuotteet, jotka ovat loppuun asti hiottuja.


Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkomme

Katso avoimet työtehtävät täältä! 

ESITTELYSSÄ CASEMET


Casemet on tuonut markkinoille uuden CUBO OC-KAAPIN

Cubo Outdoor Cabinet kotelointiratkaisu soveltuu erinomaisesti suojaamaan sähkötekniikkaa ja hydrauliikkaa vaativissa olosuhteissa. Cubo OC on kehitetty erityisesti ulkokäyttöön, kuten raide- tai tieliikenteeseen.

Kaksiovinen kaappi on saatavissa luokituksilla IP55 ja IK10, koossa 1200x1000x500 – 1800x1800x600. Yksiovinen kaappi on saatavissa luokituksilla IP65 ja IK10, koossa 600x1000x400 – 1000x1800x600. Materiaaleina Cubo OC -kaapeissa ovat 3 mm alumiini tai 2 mm ruostumaton teräs, sinkitty teräs tai haponkestävä teräs. Kaapeissa on silikonitiiviste, tankolukitus sekä saranat ruostumatonta terästä.

TOIMIPAIKAT

KOTELOINTIRATKAISUT

Laajaan teräskoteloiden tuotevalikoimaamme kuuluu vakiokotelot sekä näistä asiakkaan toiveiden mukaan kustomoidut ja räätälöidyt koteloratkaisut. Lisäksi tuotteisiimme sisältyy monipuolisia lisätarvikkeita kuten asennuslevyt, sadekatot, DIN-kiskot ja peitelevyt. Ratkaisumme on kehitetty vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa edellytetään tehokasta suojausta ja äärimmäistä kestävyyttä.

SOPIMUSVALMISTUS

Toteutamme erilaisten metallialan tuotteiden sekä sähkölaitteiden valmistus- ja kokoonpanotöitä yli 40-vuoden kokemuksella. Käyttämämme valmistusmenetelmät soveltuvat erityisesti ohutlevyistä valmistettaviin metallituotteisiin. Näitä ovat mm. erilaiset metalliset suojarakenteet sekä sähkömekaniikkaa sisältävät tuotekokonaisuudet. Asiantunteva myyntimme ja suunnittelutiimimme takaavat asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun aina ideoinnista loppuratkaisuun asti.

Ajankohtaista

casemet sosiaalisessa mediassa